Mario Maks Slaviček: Ne bude li države, ne će biti niti vojske, niti generala, niti naroda

Hrvatski branitelji su i po kiši i po snijegu odrađivali najteže zadaće. Nitko nije od nas primio zapovijed da ide u obranu Hrvatske, učinili smo to iz ljubavi prema domovini i dragovoljno.

Suborci probudite se!

braniteljiSvi mi branitelji smo zajedno odgovorni za ovu zemlju i ovaj narod! Zemlju smo oslobodili od oružane sile, ali ne i od politike koja ju želi porobiti i nas učiniti robljem, naš narod financijskim gubitnicima, bez posla i kruha, našu djecu bez budućnosti. Samo zato da bi oni "odabrani" sjedili u EU parlamentu, oni koji su dezertirali, pljačkali i profitirali, proširili svoj biznis u toj EU tvorevini, a nas na kraju proglasili nepoželjnom skupinom. Zapamtite da u EU nema stavke hrvatski branitelji.

Pojedinci su koristeći svoje pozicije u udrugama pod okriljem izjave: „Generali su izrazili želju da se ne prosvjeduje...." po mom mišljenju učinili krivu taktičku prosudbu. Naše generale u Haagu su izdali prvo političari, zatim njihovi kolege generali koji, čast iznimkama, šute kao zaliveni i naplaćuju svoje pozicije u nadzornim odborima državnih poduzeća ili planduju u „respektabilnim" mirovinama, kako je kazala zločesta maćeha Jaca. Umjesto da oni prvi povedu svoju vojsku, dočasnike i časnike u obranu digniteta svojih kolega i suboraca, koji su u zatvorima, jer nas sve možda sutra čeka ista sudbina. Oni dalje šute.

Srećom, jedan od generala domovinskog rata je bezrezervno odmah zauzeo gard i stav protiv svih antihrvatskih struja unutar zemlje i onih izvana, te je prvi s grupom gardista, specijalaca, umirovljenih dočasnika i časnika javno, jasno i glasno digao glas, pokrenuo konkretne mjere i akcije prije same presude našem vojnom, državnom vrhu i hrvatskom narodu. Pokrenuo je akciju buđenja nacionalne svijesti i ukazao i prokazao one domaće izdajnike koji su krivi za sveukupnu situaciju hrvatskoga puka i hrvatskih branitelja.

Branitelji se bude, budi se hrvatski narod, probudite se i vi, budite branitelji Hrvatske danas i odmah.

Vrijeme je za akciju!!! Akciju za Bolju Hrvatsku

braniteljiPredsjednici braniteljskih udruga poput recimo HVIDRA-e rabe službene pasate na županijskim razinama i troše gorivo i novac naroda - opet čast iznimkama koja to ne čine, a takvih je malo. Mene zabrinjava da vojnici i svekoliki hrvatski puk ne dižu svoj glas za čovjeka koji je jedan od njih, koji je zajedno s njima krvario, nego su se pojedinci dali obmanuti čelnicima udruga koji od šume ne vide ili ne žele vidjeti drvo, no možda i oni progledaju. Neka mi osobno ti Generali kažu, putem pisma, da stanem s borbom za očuvanje vrijednosti Domovinskog rata, vrijednosti hrvatske povijesti, i pustim ove komunjare da komadaju državu skriveni iza stranaka raznih boja i profila. Ja ću tu zapovijed bespogovorno poslušati, no mislim da generali nikad ne bi izdali zapovijed da se ne vodi briga o suborcima, o Hrvatskoj i hrvatskom narodu, jer bi mi tada dali zapovijed da ostavim narod, suborce, svoja načela i državotvornost, te budućnost naše djece, moje djece i sve ono za što smo se pod njihovim vodstvom borili na milost i nemilost s antihrvatskim elementima.

Zapamtite i neka vas to vodi: narod je stvorio vojsku i policiju, vojska i policija državu, a država generale. Ne bude li države, ne će biti niti vojske, niti generala, niti naroda! Ostat će samo sjećanja na ono što smo mogli, a nismo učinili. Vrijeme je da nastavimo s borbenim akcijama, ovaj puta političkim i umnim sredstvima, radeći prije svega na jedinstvu, solidarnosti svekolikog hrvatskog puka, koji će se okupiti oko nas branitelja u akciji za domovinu i protiv dezertera, ratnih profitera i izdajnika.

Mi, hrvatski branitelji, jedini smo koji to možemo, hoćemo i moramo učiniti.

UHB 1990-1996 RH
Mario Maks Slaviček, koordinator

Naš portal rabi kolačiće radi funkcionalnosti i integracije s vanjskim sadržajima. Nastavljajući samo pristajete na tehnologiju kolačića, ali ne i na razmjenu osobnih podataka.